Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauwschotel met paprika en kaas

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1/2 ui
1/2 kleine rode paprika
1/2 kleine groene paprika
15 gr kruidenboter
250 gr kabeljauwfilet
zout, peper
40 gr geraspte belegen kaas

Bereiden

Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
Maak de paprika's schoon en snijd ze in smalle repen.
Verhit de boter en bak de ui en de paprika al omscheppend
± 5 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
verwarm de oven voor op 175°C en vet een wijde ovenschaal
in.
Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem in de
ovenschaal.
Verdeel het paprikamengsel over de vis en strooi de kaas
erover.
Laat de visschotel in het midden van de oven in ± 20
minuten gaar worden en goudbruin kleuren.
Serveer met gebakken aardappelen en komkommersalade met
dilleroom.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gekooktestrandschelpen ui Portugal
Zeewolf met roze radijsjes
Visragoût in een rijstrand
Gebakken kabeljauw met aardappelen en tomatensaus
Geroosterde tonijn op tuinkruidensalade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes